Bli medlem

Medlemsansökan

Vill du lära dig mer om din hembygd dess historia, traditioner, minnen, sägner, berättelser eller annat av intresse för bygden har du kommit helt rätt! Norra Allbo Hembygdsförening har sedan starten år 1927 verkat för att väcka och förstärka kärleken till hembygden.

Tillsammans är vi starkast och vi ser därför gärna att du redan idag gör en medlemansökan. Som medlem i Norra Allbo Hembygdsförening bidrar du till att föreningen kan fortsätta sitt arbete att bevara och tillgängliggöra vårt gemensamma kulturarv i Norra Allbo. Detta endast för 200 kr/år som medlem ingår även föreningens unika års- och hembygdsbok Värendsbygder kostnadsfritt. Härutöver anordnas även aktiviter, kurser och utflykter.

Familjemedlem

Är du anhörig till en person som är medlem i Norra Allbo Hembygdsförening kan du mot en reducerad medlemsavgift för totalt 30 kr/år erhålla ett så kallat familjemedlemskap. Skillnaden är att föreningens års- hembygdsbok inte ingår i medlemskapet som familjemedlem. Utan i så fall rekommenderar vi dig att göra en vanlig medlemansökan.

Så här gör du

Följ instruktionerna nedan och fyll i de obligatoriska uppgifterna för att fullfölja din medlemsansökan. Om du har frågor om din medlemsansökan eller vår verksamhet vänligen kontakta oss per telefon eller meddelande.

Tillsammans bevarar vi gårdagens historia och skapar morgondagens!

Varmt välkommna!

Jag ansöker om att bli

Så här behandlas dina personuppgifter, se följande sida ”Integritetspolicy”.